Site name

Protect your Teeth

  • Καθημερινό βούρτσισμα!
  • Περιορίστε τα γλυκά!
  • Φθορίωση κάθε 6 μήνες!
  • Κάντε μια επισκεψη στο οδοντίατρο!

Child & Care

Σημαντική η διατροφή των παιδιών που συμβάλει και στην στοματική τους υγεία. Καθώς αυτή δεν πρέπει να περιέχει αρκετές ή συχνές ποσότητες ζάχαρης. Απαιτείται, επίσης σωστό βούρτσισμα των δοντιών, κατάλληλης οδοντόπαστας και οδοντόβουρτσας ανά ηλικία.

Advices

Συμβουλευτείτε μας σε σχετικά θέματα όπως, σε ποια ηλικία ένα παιδί προτείνεται να κόψει την πιπίλα, πως μπορεί να γίνει αυτό; ή κατά τον ύπνο έχετε παρατηρήσει τρίξιμο των δοντιών (βρουξισμό) ή έντονη συνεχής πίεση της οδοντοστοιχίας του.

Diagnostic Lab

Φροντίστε τα δοντάκια του παιδιού σας, μια επίσκεψη στον οδοντίατρο θα σας πείσει, να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Η πρόληψη είναι σημαντική και προλαμβάνουμε ανεπιθύμητες καταστάσεις των δοντιών!

Welcome

Welcome

Advanced Dental Center

Η στοματική υγιεινή των δοντιών των παιδιών σας είναι η προτεραιότητα μας.

Το οδοντιατρείο μας είναι ένα ειδικευμένο κέντρο για μεγάλους και παιδιά καθώς η ομάδα μας είναι αρκετά χρόνια στο χώρο αυτό με μεγάλη εμπειρία και σπουδές. Ο επικεφαλής της ομάδας Ανδρέας Σ. Παπαβασιλόπουλος δημιούργησε ένα χώρο για την φροντίδα του στόματος σας και του προσώπου σας στη Σαντορίνη από όπου κατάγεται, με πολύ αγάπη για την δουλειά του! 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιορισμός στη Ζάχαρη
Περιορισμός στη Ζάχαρη
 
Καταγραφή Ιστορικού
Καταγραφή Ιστορικού
 
Κλείνουμε Ραντεβού
Κλείνουμε Ραντεβού
 
Προληπτικός Έλεγχος
Προληπτικός Έλεγχος
 
Καθαρισμός & Φθορίωση
Καθαρισμός & Φθορίωση
 
Προστασία & Ασφάλεια των Παιδιών
Προστασία & Ασφάλεια των Παιδιών
 
Διάγνωση & Θεραπεία
Διάγνωση & Θεραπεία
 
Κατάλληλη Διατροφή
Κατάλληλη Διατροφή
 
Πλήρης Εργαστηριακή Εξέταση
Πλήρης Εργαστηριακή Εξέταση
 

Ενημέρωση

Πρωταρχικός στόχος του ιατρείου μας είναι η ολοκληρωμένη φροντίδα του στόματος του παιδιού σας που περιλαμβάνει την πρόληψη της τερηδόνας,
τη θεραπεία οδοντικών και συγκλεισιακών ανωμαλιών (ορθοδοντική) καθώς και τη σωστή ενημέρωση για στοματική υγιεινή,
διάφορες έξεις (συνήθειες) και υγιεινή διατροφή.

Emergency Appointment

Emergency Appointment

Καλέστε για Ραντεβού στο παρακάτω τηλέφωνο:
22860 85100

ΟΔΗΓΙΕΣ

Meet Our Dentists

Our Medical Center is the preferred choice for diplomats and employees from 64 embassies,
consulates and UN agencies, as well as private patients from over 60 countries.

Questions / Answers

Η κατανάλωση γλυκών συμβάλει στην ανάπτυξη της τερηδόνας γι' αυτό θα πρέπει τα γλυκά μας να τα τρωμε μετά το φαγητό μας και μετά να βουρτσίζουμε τα δόντια μας ώστε να μην μένουν υπολείμματα τους στο στόμα μας. Μεταξύ των γευμάτων θα πρέπει να αποφεύγουμε τα γλυκά αλλά και ό,τι περιέχει ζάχαρη όπως αναψυκτικά, αρκετοί χυμοί, το κέτσαπ, ροφήματα και καφέ που έχουμε προσθέσει ζάχαρη, διότι είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για τα δόντια μας.
Τα παιδιά, επειδή τα δόντια τους - παιδικά και μόνιμα - προσβάλλονται ιδιαίτερα εύκολά από την τερηδόνα, πρέπει να μάθουν από πολύ νωρίς να βουρτσίζουν, να χρησιμοποιούν συμπληρώματα φθορίου ύστερα από σύσταση του οδοντιάτρου και να κάνουν οπωσδήποτε φθορίωση δυο φορές το χρόνο στον οδοντίατρο. Επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να γίνονται προληπτικές καλύψεις οπών και σχισμών στα μόνιμα δόντια μόλις ανατέλλουν. Επειδή η τερηδόνα όταν προσβάλλει ένα δόντι αργεί να δώσει σημεία ενόχλησης, πρέπει δύο φορές το χρόνο να επισκεπτόμαστε τον οδοντίατρό μας ώστε να αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

Opening Hours

To Ιατρείο του Ανδρέα Παπαβασιλόπουλου λειτουργεί καθημερινά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσα από την τρέχουσα σελίδα μας με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Το ωράριο λειτουργίας μας είναι:  

  • Monday - Friday 8.00 - 20.00
  • Saturday            -
  • Sunday              -
Thank You! Your message has been sent. Something went wrong, please try again later. Please enter a correct Captcha answer.